Misioni Edukimi Joformal dhe Ofrimi i Trajnimeve profesionale ne fusha te caktuara.

Akademia Profesionale INFINIT është themeluar më qëllimin që të ofrojë;
– Organizimi i Trajnimeve,
– Hulumtime,
– Zhvillim të programeve të reja,
– Publikime
– Konferenca etj

Rr. Shaban PolluzhaPristina

Kontakt:
+383 49 347 747 ( + Viber & WhatsApp )
+383 45 670 035