Category:

Akademia Profesionale INFINIT

Akademia Infinit është qendër e trajnimit profesional. Qëllimi i Akademisë Infinit është identifikimi, trajtimi dhe promovimi i nevojave te edukimit joformal përmes hulumtimit të metodave bashkëkohore, trajnimeve dhe publikimeve profesionale. Continue Reading

Posted On :
Category:

Edukimi dhe Formimi Politik

Edukimi politik është themel i formimit politik të individëve, politikanëve, studiuesve, analistëve dhe sigurisht liderëve. Shtetit i duhen liderët e përgatitur politikisht; zotërimi i dijeve teorike, përgatitja psikologjike e tyre, Continue Reading

Posted On :